Važno obaveštenje

Uredba koju pripremaju Vlada RS i Ministarstvo turizma i omladine će omogućiti da sva registrovana domaćinstva koja budu ispunjavala uslove i budu registrovana do početka konkursa imaju mogućnost za dobijanje subvencije u iznosu do 3 miliona dinara.
Subvencije se odnose na gradnju drvenih turističkih objekata, proširenje kapaciteta, mobilijara za turizam. Ista sredstva omogući će da pokrenu i proizvodnju i pakovanje brendiranih rakija i drugih poljporivrednih proizvoda koja će biti upakovana za turističku ponudu.
Ova uredba je u pripremi i na snazi će biti od Nove godine, a do tada će sva seoska domaćinstva moći da se registruju i ispune uslove koje ova uredbab bude zahtevala.


Apelujemo na sve zainteresovane da se što pre registruju kako bi mogli da učestvuju na ovom konkursu i ostvare subvencije.


Turistička organizacija opštine Ivanjica u narednom periodu planira da kontaktira mesne zajednice i registrovana seoska turistička domaćinstva prilikom čega će sve zainteresovane upoznati sa uslovima i procedurama apliciranja na ovom konkursu.