Sajam turizma u Berlinu

Turistička organizacija opštine Ivanjica ove godine je uzela učešće na najvećem međunarodnom sajmu turizma u Evropi – ITB Berlin (Internationale Tourismus-Börse
Berlin) u Berlinu, koji se održava od 5. do 7. marta 2024. godine.
Na najznačajnijoj manifestaciji iz oblasti turizma u Evropi, ove godine predstavlja se preko 180 zemalja sveta i preko 10.000 Izlagača.
Svi predstavnici značajnih svetskih turoperatora, turistički novinari, blogeri, ne samo sa nemačkog tržišta, već iz celog sveta ovih dana se nalaze u Berlinu.
Popularni ITB poznat je i kao najveći B2B poslovni sajam na kome su u prvom planu poslovni sastanci. U narednim danima predstavnici Turističke organizacije opštine Ivanjice učestvovaće na brojnim sastancima kao i predavanjima. Veliko interesovanje među posetiocima privukla je turistička ponuda Ivanjice.
Zanimala ih je manifestacija Nušićijada, planina Golija, avanturistički i sportski sadržaji, gastronomija… Zainteresovani posetioci su mogli bolje upoznati turističku ponudu Ivanjice, u hali 1. nivo 1, u okviru štanda Turističke organizacije Srbije gde smo predstavljali turističku ponudu našeg grada, do 7. marta kada se ovaj sajam završava.