Sajam u Trebinju

Turistička organizacija opštine Ivanjica u okviru programa promocija organizovanih od strane Turističke organizacije Regije Zapadna Srbija uzela je učešće na ovogodišnjoj već tradicionalnoj manifestaciji „Svečano otvaranje letnje turističke sezone 2024“ u Trebinju.

Grad Trebinje je za tu priliku organizovao i koncert regionalne zvezde Aca Pejovića koji se održao 24.05.2024. godine sa početkom u 21:00 čas, na platou ispred Kulturnog centra.
U subotu 25. maja organizovan je mini turistički sajam, učešće je uzelo preko 50 turističkih organizacija iz Bosne i Hercegovine i iz regiona.

Na ovom sajmu je i Turistička organizacija opštine Ivanjica učestvovala, gde smo trebinjcima i turistima predstavili našu turističku ponudu, kategorisane smeštajne kapacitete, predstojeće manifestacije i druge turističke potencijale sa kojima raspolažemo.

Sajam je organizovan na atraktivoj lokaciji u centru Trebinja, a interesovanje meštana Trebinja kao i velikog broja turista koji se zadesio za vreme trajanja sajma bilo je izuzetno veliko, gde je posebno interesovanje bilo za planine koje okružuju Ivanjicu, kao i za našu najpoznatiju manifestaciju Nušićijadu.
Pored ovog mini sajma turizma, Trebinje je organizovalo na gradskom trgu i prvi festival vina pod nazivom „Wine fine“ koji je okupio preko 40 izlagača iz Bosne i Hercegovine i iz regiona.