Ivanjica se predstavila u Beogradu

Prethodnog vikenda, 15. i 16. maja, Turistička organizacija opštine Ivanjica predstavila je turističku ponudu ivanjičkog kraja u Beogradu.

Biraj Srbiju


Turistička organizacija opštine Ivanjica je učestvovala na događaju na kojem je Turistička organizacija Srbije predstavila novu kampanju, koja se odvija pod sloganom ,,Biram Srbiju“. Događaj se održao u subotu u podnožju Avalskog tornja.

,,Turistička organizacija Srbije je i ove godine pripremila niz promotivnih aktivnosti namenjen domaćim turistima, kako bi se odlučili da za svoj odmor ili barem deo odmora izaberu Srbiju. Promocija aktivnog odmora, boravaka u prirodi, upoznavanja kulturno-istorijskog nasleđa naše zemlje, uživanje u gastronomskoj ponudi, banje i vinski turizam su fokus kampanje ,,Biram Srbiju“ – izjavila je u svom obraćanju direktorka Turističke organizacije Srbije, gospođa Marija Labović.

Ovom prilikom predstavljena je i nova brošura pod nazivom ,,Biraj Srbiju“, ali i izložba fotografija sa motivima naše zemlje, koja će biti dostupna posetiocima Avalskog tornja u narednih mesec dana.

Tokom obilaska štandova turističkih organizacija koje su se predstavile na ovom događaju, direktorka TOS-a se predstavnicima Ivanjice obratila rečima kako ivanjički kraj ima sve što turisti traže, misleći pri tom na raznovrsnost turističkog smeštaja, ali i ponudu koja uključuje i miran, ali i aktivan odmor.

Srbija, moja destinacija


Oba dana vikenda, turistička ponuda Ivanjice je predstavljena i na događaju „Srbija, moja destinacija“ koji su organizovali Udruženje banja i BEOEXPO. Ovo je prvi događaj u poslednjih godinu dana koji je „uživo“ promovisao turizam Srbije.
Promocija se sastojala iz dva dela – izložbe na Savskoj promenadi i promocije ispred ulaza u TC Galerija sa strane Savske promenade u subotu i nedelju, 15. i 16. maja.
U oba segmenta promocije učestvovalo je 25 izlagača – lokalnih i regionalnih turističkih organizacija. Na ovaj način su prolaznici i posetioci imali priliku da se upoznaju sa ponudom turističkih destinacija Zapadne Srbije, čijih je devet članica učestovalo na ovom događaju, među kojima je i Ivanjica.