STD "Vila IVANOVIĆ" – Odvraćenica - Golija (Ivanjica)

U srcu Golije, Parku prirode  i  Rezervatu  biosfere-Golija, nalazi se seosko turističko domaćinstvo “Vila Ivanović” vlasništvo porodice Ivanović sa Golije koja raspolaže sa jednim objektom sa šest soba i 18 individualnih ležaja.

Sve sobe su opremljene sa kupatilima,  kablovskom TV i drugim sadržajima potrebnim za prijatan odmor. STD “Vila Ivanović” poseduje i  zajedničku prostoriju – restoran zatvorenog tipa koja služi za ishranu i boravak gostiju.

Za sve ljubitelje stvarno netaknute prirode, adrenalina i aktivnog odmora u  ponudi su brojni sadržaji koje nudi ovo mesto na planini (zimi skijanje, leti kvadovi), a domaćini pored šetnji, pecanja, branja šumskih plodova, organizuju  izlete i do 1833 metara nadmorske visine “Jankovog kamena”– najvišeg vrha Golije, golijskih jezera (Daićkog, jezera “Nebeska suza” na Okruglici i Košaninova jezera) kao posebne atrakcije, gde možete uživati  u panoramskom razgledanju okolnih srpskih planina iznad kojih dominira Golija. Gosti imaju na raspolaganju i obeležene pešačke staze u neposrednoj blizini Odvraćenice.

Kontakt informacije

Tel: +381 (0)67 73 23 424
Email: ivica.raska@gmail.com 

Lokacija na mapi

Proverite dostupnost/Rezervišite