Hotel Katići

Hotel „Katići“ nalazi se na 25km od Ivanjice na idelnoj nadmorskoj visini od 1000 m sela Katića i planine Mučanj i Golije.

Okružen blagotvornom četinarskom vegetacijom i oazom mira, kompletno renoviran, raspolaže kapacitetom od 70 ležaja u udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. U želji da se sačuva ugođaj boravka na planini, a gostma pruži komfor i udobnost, sve sobe i apartmani opremljeni su kvalitetnim drvenim nameštajem, telefonima, a kupatila hidromasažnim tuš kabinama.

U sklopu hotela „Katići“ nalazi i otvorena restoran bašta gde svi posetioci mogu uživati u toplim i hladnim napicima i ukusnoj domaćoj hrani. U donjem delu hotela nalazi se Pošta i javna govornica, a hotel je pokriven wifi mrežom.

Tokom boravka, gostima hotela na raspolaganju su brojni sportsko-rekreativni i avanturistički sadržaji, a hotel nudi i organizovane sportske aktivnosti i ture kroz bogatu istorijska i kulturnu baštinu.

Osim pojedinačnog, grupnog i porodičnog odmora, u hotelu „Katići“ realizuju se i sportski kampovi i pripreme sportista, rekreativne nastave za decu i omladinu, tim bilding aktivnosti za kompanije, različite vrste seminare i stručnih skupova, kao i proslave rođendana, Nove godine i ostalih bitnih datuma u životu svojih gostiju.

Kontakt informacije

Tel: 032/587-3705
Mob: 064/977-1439
Email: recepcija@hotelkatici.rs
Web: www.hotelkatici.rs

Proverite dostupnost/Rezervišite