• Dobrodošli

  Dobrodošli

  Turistička organizacija opštine Ivanjica

 • VODOPAD NA MORAVICI

  VODOPAD NA MORAVICI

  Stari vodopad – do skoro vizuelni simbol Ivanjice

 • NUŠIĆIJADA IVANJICA

  NUŠIĆIJADA IVANJICA

  Festival kulture, smeha i zabave

 • JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  Jedno od tri bisera na Goliji - nastalo 1977.godine

 • GOLIJA

  GOLIJA

  Raj za planinare

 • IVANJICA

  IVANJICA

  Panorama grada

 • JAVOR

  JAVOR

  Spomenik majoru Iliću na planini Javor

 • TIČAR JEZERO

  TIČAR JEZERO

  Najlepše i najposećenije jezero na planini Goliji poznato i kao Daićko jezero

turistickivodic1 jezera1 ivanjica pesacenje

altSnežni pokrivač na Goliji je najava zimske turističke sezone na ovoj planini. Tabač snega, koji je bio u kvaru, je popravljen, a problemi sa napajanjem strujom ski lifta su otklonjeni. Iz PSK "Golija" najavljuju da će škola skijanja sa instruktorima raditi u dve smene i to:

I smena od 02.01.2011 do 08.01.2011 godine  i 

II smena od 09.01.2011. do 15.01.2011. godine. 

Cena za 7 dana je 6.000,oo ( ski škola, ski oprema i prevoz u oba pravca).

Cena za 7 dana sa sopstvenom opremom (uračunat prevoz) je 5.300,oo,

Cena samo škole skijanja za 7 dana je 4.500,oo dinara.

 

Dnevni ski pas je 350,oo.

Prevoz autobusom u oba pravca je 200,oo dinara.

Smeštaj gostiju je moguć u apartmanima Vile "Golijski dar" - rezervacije na tel: 065/ 8298 536


altHotel Logos - Katići organizuje doček Nove 2011 godine.

DOCEK NG 2011 - LOGOS.doc


 

 

 


altHotel Park najavljuje događaje u narednom periodu i to:

 

-28.11/04.12.2010 Seminar REC-a (Regional Environmental Center)

-20/21.11; 27/28.11; 04/05.12; 25/26.12. 2010.    (Kancelarija za mlade Užice)

-03/05.12. 2010. ("Helios" & "Duga kolor")

 

 


altZavod za rehabilitaciju izašao sa cenama  Novogodišnjih aranžmana koji su na nivou prošlogodišnjih !

 

 

 

NOVA GODINA 2011_- ZAVOD

 

 


alt

  Hotel Park - Ivanjica je izašao sa cenama za Novogodišnje praznike, kako za sam doček 2011 godine, tako i za trodnevne i četvorodnevne aranžmane.

Cene su na nivou prošlogodišnjih!

 

 

Doček Nove godine-HOTEL PARK

Aranzmani NG - HOTEL PARK


alt

 

Prestavnici Turističke organizacije Srbije su 07 i 08. oktobra posetili nekoliko sela Ivanjice i obišli nekoliko domaćinstava koja se bave smeštajem gostiju, a koja su nova u ponudi ivanjičke opštine. Izrazili su zadovoljstvo onim što su videli i obećali podršku Turističke organizacije Srbije u promociji ovih sela. Naime, nekoliko domaćinstava će se naći među najboljim iz čitave Srbije, a u katalogu koji se priprema za strano tržište i tur-operatore koji su zainteresovani za nove destinacije. Na svim sajmovima u inostranstvu i zemlji će Turistička organizacija Srbije promovisati ova  nova domaćinstva, a i stara koja su po broju poseta među najposećenijim u Srbiji.

 


 


U okviru Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu Turistička organizacija opštine Ivanjica i Udruženje građana "Kudes" će promovisati manifestaciju "NUŠIĆIJADA" koja je obnovljena od 3-5. septembra 2010 god u Ivanjici nakon 38 godina i koja je pobrala sve simpatije kulturne javnosti Srbije. Dani za promociju "Nušićijade" su sreda 29.septembar i četvrtak 30.septembar 2010 god.

POSETITE ŠTAND TURISTIČKE ORGANIZACIJE OPŠTINE IVANJICA U MASTER HALI NOVOSADSKOG SAJMA !


Turistička organizacija opštine Ivanjica će i ove godine učestvovati na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu od 28.09 - 01.10.2010. godine. Na Sajmu će biti predstavljena celokupna turistička ponuda Ivanjice za nastupajuću sezonu. Turistička organizacija opštine Ivanjica će predstaviti svoju ponudu u okviru štanda TO Regije Zapadna Srbija u Master hali Novosadskog sajma.


TURISTIČKA SIGNALIZACIJA U SELIMA IVANJICE


Turistička organizacija opštine Ivanjica je u okviru Turističke organizacije regije Zapadna Srbija konkurisala je u ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja- sektor za turizam, za korišćenje bespovratnih sredstava namenjenih  za  razvoj turizma u 2010. godini sa projektom Unapređenje turističke ponude u ruralnim područjima  kroz postavljanje turističke signalizacije i marketinško – promotivne aktivnosti regije Zapadna Srbija“. Projekat prošao je sve komisije, pozitivno je ocenjen, i njegova realizacija se očekuje do kraja tekuće godine.


Inače, ruralni turizam predstavlja jedan od najznačajnijih turističkih proizvoda u regiji Zapadna Srbija. Na području regije postoji oko 300 kategorisanih seoskih  domaćinstava koja nude oko  1800 ležaja. Problemi koji predstavljaju glavnu  prepreku za dalji  razvoj ruralnog turizma su nedostatak turističke signalizacije u seoskim područjima  i nedovoljna ulaganja u  marketing i promociju. Postavljanjem turističke signalizacije u seoskim područjima podiže se kvalitet usluge koji se pruža turistima i doprinosi njihovoj boljoj informisanosti. Ovaj projekat podrazumeva postavljanje znakova za usmeravanje prema seoskim turističkim odredištima u koje spadaju : turističke putokazne table, turistički strelasti putokazi i turističke informacione table. Vrednost projekta je 5.000.000,oo dinara od čega su polovina sredstva od MERR, a polovina je sopstveno učešće TOR Zapadna Srbija.


Lokacija na kojima će se realizovati projekat u oviru regije Zapadna Srbija su sela u opštinama Užice, Čajetina, Bajina Bašta, Arilje, Požega, Kosjerić, Nova Varoš, Priboj, Prijepolje, Sjenica i Ivanjica- inače pionir turizma na selu u staroj SFRJ.


Podsećanja radi: ovo je još jedan u nizu projekata koje će TOO Ivanjica realizovati u saradnji sa TOR Zapadna Srbija. Takođe, to je i dokaz kako koncept regionalizacije- udruživanja, na delu pokazuje svoje rezultate i koristi.

  


 


 

alt

NUŠIĆIJADA SE VRATILA TAMO GDE JOJ JE I MESTO - NA VRH !

U PETAK 3. SEPTEMBRA JE, U PRISUSTVU VELIKOG BROJA KOSTIMIRANIH IVANJIČANA, GOSTIJU SA STRANE, NOVINARA I ZALJUBLJENIKA U STAROGRADSKU PESMU, OTVORENA OBNOVLJENA PRVA NUŠIĆIJADA 2010.

SVE JE POČELO DEFILEOM MLADIH PREDŠKOLACA I OSNOVACA, NASTAVLJENO REVIJALNOM UTAKMICOM, VEOMA POSEĆENOM PARADOM SA STADIONA DO CENTRA GRADA GDE JE NA SCENI "OKRUGLO PA NA ĆOŠE" PREDSEDNIK OPŠTINE PREDAO KLJUČEVE GRADA NUŠIĆU KOJI ĆE VODITI GRAD NAREDNA TRI DANA. KUD "BRANKO CVETKOVIĆ" IZ BEOGRADA I KUD "DOMA KULTURE" IZ IVANJICE SU IZVELI SVOJE PREDSTAVE. PERA KRALJ JE, TAKOĐE BIO MAESTRALAN SA SVOJOM MONODRAMOM "ŽIVEO ŽIVOT - JA PA JA".  PENDULIN KABARE NA TERASI HOTELA PARK SA SVOJIM MUZIČARIMA JE BIO PRIČA ZA SEBE I VEOMA POSEĆEN. ŠLAG NA TORTU PRVOG DANA JE BIO KONCERT ZVONKA BOGDANA I NJEGOVIH TAMBURAŠA KOJI JE TRAJAO DO 01 SAT IZA PONOĆI.

SLAVLJE U GRADSKIM KAFANAMA I BAROVIMA UZ STAROGRADSKU MUZIKU JE NASTAVLJENO DO RANIH JUTARNJIH SATI.

I DRUGOG I TREĆEG DANA "NUŠIĆIJADE" IVANJICA JE BILA PUNA HUMORA, OSMEHA I DOBROG ČARŠIJSKOG RASPOLOŽENJA. IVANJICA SE VRATILA U DOBA NUŠIĆA I PUNO MLADIH LJUDI ODEVENIH U KOSTIME IZ TOG DOBA SU ŠETALI ČARŠIJOM I UŽIVALI UZ ZVUKE STAROGRADSKE MUZIKE IZ KAFIĆA I RESTORANA. NAKON PROGRAMA KOJI SU IZVELI MLADI IZ OSNOVNIH ŠKOLA IVANJICE U DOMU KULTURE JE SARA MARIJANOVIĆ IZVELA MULTIMEDIJALNI KONCERT ZA NAJMLAĐE. AMATERSKO POZORIŠTE IZ IVANJICE JE UZ OVACIJE ODIGRALO "OŽALOŠĆENU PORODICU" A ONDA JE PETAR BOŽOVIĆ IZVEO SVOJU MONODRAMU "ČEGOVIĆ".

NA BINI "OKRUGLO PA NA ĆOŠE" JE GUDAČKI KVARTET "WONDER STRING QUARTET" IZVEO SVOJ PROGRAM KOJI JE PRATIO VELIKI BROJ IVANJIČANA I GOSTIJU. VRHUNAC VEČERI JE BIO KONCERT ISPRED DOMA KULTURE MERIME NJEGOMIR I CUNETA GOJKOVIĆA KOJI JE PRATILO VIŠE OD PET HILJADA LJUBITELJA OVE MUZIKE.

PROGRAM TREĆEG DANA JE POČEO LUTKARSKOM PREDSTAVOM POZORIŠTA IZ NIŠA, A NAKON TOGA JE PRIKAZAN FILM "SUMNJIVO LICE" KOJI JE REŽIRALA SOJA JOVANOVIĆ-JEDNA OD OSNIVAČA NUŠIĆIJADE. LALE BOJIČIĆ I JASMINA BUKVA SU SAT VREMENA SVOJIM AFORIZMIMA IZ "OŠIŠANOG JEŽA" ZASMEJAVALI PUBLIKU. PARAGLAJDERI SU IZVELI SVOJU TAČKU NA JELIĆA POLJU.

CEREMONIJA ZATVARANJA OVOGODIŠNJE NUŠIĆIJADE JE POČELA U 17 ČASOVA SPUŠTANJEM ZASTAVE I PREDAJOM KLJUČEVA GRADA PREDSEDNIKU OPŠTINE OD STRANE BRANISLAVA NUŠIĆA KOJI JE VLADAO GRADOM PRETHODNA TRI DANA. NAKOM TOGA JE FORMIRANA KOLONA OD VIŠE HILJADA IVANJIČANA NA ČELU SA FIJAKEROM U KOME SU SEDELI "BRANISLAV NUŠIĆ" I PREDSEDNIK OPŠTINE, KOJA SE UPUTILA PREMA DOMU KULTURE GDE JE DEO MOGAO DA POGLEDA PREDSTAVU NARODNOG POZORIŠTA IZ BEOGRADA "GOSPOĐA MINISTARKA" SA RADMILOM ŽIVKOVIĆ U GLAVNOJ ULOZI. PREPUNA VELIKA SALA DOMA KULTURE NIJE MOGLA DA ZADOVOLJI ŽELJU SVIH ONIH KOJI SU HTELI DA VIDE OVU PREDSTAVU. U VEČERNJIM SATIMA NASTUPIO JE LOKALNI ROK BEND "BLACK SHUGAR", A NAKON TOGA VASIL HADŽIMANOV SA SVOJIM BENDOM. PUBLIKA SE, NAKON TOGA, KAO I SVAKO VEČE PRESELILA U LOKALNE KAFIĆE I RESTORANE GDE SE SLAVILO DO RANIH JUTARNJIH SATI.

OPŠTI UTISAK JE DA JE "NUŠIĆIJADA" VRATILA STARI SJAJ IVANJICI I DA JE SA NESTRPLJENJEM ČEKAMO I SLEDEĆE GODINE.

DOVIĐENJA DO SLEDEĆE NUŠIĆIJADE !

Slike sa Nušićijade 2010


 


 

IVANJICA SPREMNA DOČEKUJE NUŠIĆIJADU NAKON 38 GODINA PAUZE.

 

POZIVAMO SUGRAĐANE DA DOČEKAJU GOSTE I POSETIOCE NUŠIĆIJADE SA TRADICIONALNIM GOSTOPRIMSTVOM SA KOJIM SE IVANJICA PONOSI.

DOBRODOŠLI NA NUŠIĆIJADU 2010


 

POZIVAMO SVE POSETIOCE NAŠEG SAJTA DA OD PETKA 3.SEPTEMBRA DO NEDELJE 5.SEPTEMBRA POSETE MANIFESTACIJU "NUŠIĆIJADA U IVANJICI 2010"

 


alt

NUŠIĆIJADA U IVANJICI

03 - 05 SEPTEMBRA 2010

 

 

 

 

 


altBazen "ATLANTIK" u Lukama organizuje u sardnji sa "IVA TURSOM" prevoz kupača iz Ivanjice u Luke i obrnuto po veoma povoljnim cenama. Prevoz se vrši na svakih sat vremena počevši od 11 sati izutra. Za informacije i rezervacije javiti se na broj telefona  064/ 444 44 77.

 

 MASTER PLAN GOLIJA download
STRATEGIJA ODRŽIVOG RAZVOJA OPŠTINE IVANJICA

Ivanjica - strategija 24.11.2009 - srpski Ivanjica strategy - english
NOVOGODIŠNJI ARANŽMANI

Hotel Park Ivanjica

NOVOGODIŠNJI ARANŽMANI ZA 2010.

NOVOGODIŠNJA NOĆ I REPRIZA 2010.

 


 

Specijalana bolnica za rehabilitaciju Ivanjica

NOVA GODINA 2010


 

POSETITE ŠTAND TURISTIČKE ORGANIZACIJE OPŠTINE IVANJICA NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U NOVOM SADU OD 6-10. OKTOBRA U MASTER HALI NOVOSADSKOG SAJMU
Studijska poseta Srbiji za grupu nemačkih novinara
PREOBRAŽENjE PRILIKE 2009  (17. do 19. avgusta)

download (program preobraženja)
GOLIJA FEST  24.7. – 2.8.2009. Golijska Reka

download (program Golija Fest)

 V A Ž N O !!!

"URADJEN NACRT STRATEGIJE ODRŽIVOG RAZVOJA OPŠTINE IVANJICA"

Ukupan_NARATIV_15.04.2009

Lista_projekata_SVI_projekti_21. jul 2009TURISTIČKA ORGANIZACIJA IVANJICA ĆE UČESTVOVATI NA 31-om MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU OD 26.02 DO 01.03. 2009 GODINE ZAJEDNO SA KOMPANIJOM "WESTERN STYLE" IZ IVANJICE, A U OKVIRU OBJEDINJENOG NASTUPA ČLANICA REGIJE "ZAPADNA SRBIJA" .

BEST WESTERN - HOTEL “PARK” IZ IVANJICE JE IZAŠAO SA ARANŽMANIMA ZA DOČEK NOVE 2009 GODINE (klikni ovde za cene) 

ZAVOD ZA SPECIJALIZOVANU REHABILITACIJU IZAŠAO SA CENAMA ARANŽMANA ZA DOČEK NOVE 2009 GODINE (klikni ovde za cene)

 


HOTEL "LOGOS" IZ KATIĆA JE IZAŠAO SA ARANŽMANIMA ZA DOČEK NOVE 2009 GODINE

 

 

- ARANŽMAN 4 DANA - 180 EURA (dinarska protivvrednost po kursu NBS). U CENU URAČUNATA SVEČANA VEČERA I REPRIZA

- DOČEK NOVE GODINE 31.12. SA SVEČANOM VEČEROM 4.000,00 DINARA

- REPRIZA DOČEKA SA VEČEROM 2.000,00 DINARATURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE IVANJICA ĆE UČESTVOVATI NA 41-om MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U NOVOM SADU OD 9 - 12 oktobra 2008 GODINE ZAJEDNO SA KOMPANIJOM "WESTERN STYLE" IZ IVANJICE, A U OKVIRU OBJEDINJENOG NASTUPA ČLANICA REGIJE "ZAPADNA SRBIJA" .

- POZIVAMO VAS DA NAS POSETITE U MASTER HALI NOVOSADSKOG SAJMA !

 


TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE IVANJICA , ZAJEDNO SA KOMPANIJOM WESTERN STYLE I ZAVODOM ZA SPECIJALIZOVANU REHABILITACIJU, ĆE UČESTVOVATI NA 11. BERZI TURISTIČKE PRIZME U SREMSKIM KARLOVCIMA 01. I 02. APRILA 2008 GODINE. POZIVAMO POSETIOCE OVE TURISTIČKE BERZE DA NAS POSETE.

 


TURISTIČKA ORGANIZACIJA ĆE UČESTVOVATI NA 30-om MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU OD 28-02 DO 2.03. 2008 GODINE ZAJEDNO SA OSTALIM TURISTIČKIM ORGANIZACIJAMA IZ REGIONA NA SVOM ŠTANDU U HALI 14 BEOGRADSKOG SAJMA U OKVIRU NASTUPA T.O. REGIJE ZAPADNA SRBIJA.

 


U KATIĆIMA POČEO SA RADOM "HOTEL LOGOS" - RENOVIRANI BIVŠI MOTEL VODICE. KONTAKT TEL: 032- 873 - 306

 


HOTEL PARK IZ IVANJICE JE IZAŠAO SA ARANŽMANIMA

ZA DOČEK NOVE 2008 GODINE

**** Cena aranžmana u dvokrevetnoj sobi

- OD 30.12.2007 - 03.01.2008 (pet dana, četiri noćenja, pun pansion sa svečanim večerama i ulaznicama za doček i reprizu) . Cena: 23.900,00

- OD 31.12.2007 - 03.01.2008 (četiri dana, tri noćenja, pun pansion sa svečanim večerama i ulaznicama za doček i reprizu). cena:  19.900,00

- OD 31.12.2007 - 03.01.2008 SA SMEŠTAJEM I DORUČKOM U HOTELU "WESTERN CITY" (četiri dana, tri noćenja, pun pansion sa svečanim večerama i ulaznicama za doček i reprizu). cena:  15.900,00

**** Cena aranžmana u apartmanu

- OD 30.12.2007 - 03.01.2008 (pet dana, četiri noćenja, pun pansion sa svečanim večerama i ulaznicama za doček i reprizu)  -  30.900,00

- OD 31.12.2007 - 03.01.2008 (četiri dana, tri noćenja, pun pansion sa svečanim večerama i ulaznicama za doček i reprizu)   -  25.900,00

- CENA ULAZNICE SA SVEČANOM VEČEROM ZA DOČEK 2008 GODINE - 5.500,00

- CENA ULAZNICE SA SVEČANOM VEČEROM ZA REPRIZU DOČEKA 2008 GODINE - 3.000,00

 


ZAVOD ZA SPECIJALIZOVANU REHABILITACIJU IZAŠAO SA CENAMA ARANŽMANA ZA DOČEK NOVE 2008 GODINE (klikni ovde za cene)

DOČEK NOVE 2008 GODINE U HOTELU JAVOR - KUŠIĆI

- Trodnevni aranžman.................................6.490,00 + BTO

- Četvorodnevi aranžman............................7.920,00 + BTO

- Sedmodnevni aranžman.........................12.210,00 + BTO

- Doček 31.12. sa svečanom večerom.........2.200,00

 


DOČEK NOVE GODINE 31.12. SA SVEČANOM VEČEROM U ODMARALIŠTU GOLIJA - IVANJICA.............2.800,

 


U VREME ZIMSKOG RASPUSTA U DOMU UČENIKA U IVANJICI RADI HOSTEL. TELEFON ZA INFORMACIJE: 032/661-513 I 032/660-350

 


U Ivanjici je u subotu 27. oktobra 2007 godine u Hotelu Park od strane obrađivača (Horwath consulting Zagreb i Ecosign - Canada) predstavljena radna verzija tri predloga Master plana za Goliju. Plan su predstavili g-din Dr. Miroslav Dragičević iz Horwath consultinga i Paul Mathews iz Ecosigna. Prezentaciji je prisustvovao državni sekretar za turizam u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja g-din Goran Petković, prof. Janić iz Agencije za prostorno planiranje, predstavnici Zavoda za zaštitu prirode, predstavnici pet opština koje se graniče sa Golijom ( Ivanjica, Novi Pazar, Kraljevo, Raška i Sjenica ), predstavnici medija ( RTS, PINK, lokalni mediji, novinari i dr) kao i mnogi zainteresovani građani iz Ivanjice.

 


Predstavnici firmi “ECOSIGN” i “Horwath HTL” su 3.07.2007 godine posetili Ivanjicu i planinu Goliju i prezentovali zainteresovanim subjektima prvu fazu “master plana za Goliju”. Pored opštine Ivanjica, na čijoj teritoriji se nalazi dve trećine planine Golija, na prezentaciji su bili i predstavnici opština Kraljevo, Raška, Novi Pazar i Sjenica. Veliki broj prisutnih na prezentaciji je dokaz da “master plan za Goliju” predstavlja veoma važan planski dokument. Nakon prezentacije predstavnici Ecosign-a i Horwath-a su posetili planinu Goliju. Završetak “master plana” je najavljen do polovine septembra 2007 godine.

 


MINISTARSTVO TRGOVINE, TURIZMA I USLUGA Republike Srbije je poverilo izradu master plana za planinu Goliju dvema renomiranim firmama za tu vrstu posla ( ECO SIGN i HORWATH & HORWATH). Tim povodom Ivanjicu i planinu Goliju su u terminu od 23.03 - 27.03. 2007 godine posetili predstavnici ovih firmi i obavili razgovore sa svim relevantnim faktorima naše opštine. Cilj posete je bio da se čuju svi predlozi i sugestije vezane za izradu master plana za Goliju. Prezentacija prve verzije master plana očekuje se za 2 meseca.

 


U vremenu od 1 – 3 . juna 2007 godine Ivanjicu su posetili turistički novinari i foto-reporteri iz više dnevnih novina  (PRESS, DANAS, BLIC, VEČERNJE NOVOSTI ...), nedeljnih i mesečnih izdanja raznih magazina koji se bave pisanjem o turizmu (TURISTIČKI SVET, ART GASTRO i dr.), kao i predstavnici elektronskih medija (RTS i dr.).

Cilj posete je bio da se predstavnici medija što bolje upoznaju sa Ivanjicom, njenim turističkim potencijalima i načinom života u ovom gradu i okolini.

Predstavnici medija su imali priliku da u jednodnevnom izletu posete planinu GOLIJA i uvere se u lepote i potencijale ove planine za koju je u završnoj fazi izrada „master plana“ i samim tim interesovanje investitora za ulaganja sve veća.

Utiske sa ove posete Ivanjici i Goliji će te imati prilike da čitate u narednim brojevima dnevnih, nedeljnih i mesečnih izdanja novina i izveštajima u elektronskim medijima.

 - NA SAJMU ĆE BITI PREDSTAVLJENA OBJEDINJENA TURISTIČKA PONUDA IVANJIČKOG KRAJA ZA NASTUPAJUĆU SEZONU

- POZIVAMO VAS DA NAS POSETITE NA NAŠEM ZAJEDNIČKOM ŠTANDU U HALI 14 BEOGRADSKOG SAJMA

 


Bazen "ATLANTIK" u Lukama organizuje u sardnji sa "IVA TURSOM" prevoz kupača iz Ivanjice u Luke i obrnuto po veoma povoljnim cenama. Prevoz se vrši na svakih sat vremena počevši od 11 sati izutra. Za informacije i rezervacije javiti se na broj telefona  064/ 444 44 77.


srenfrde

Manastir Kovilje

manastir kovilje

Ivanjica film

Virtuelna prezentacija

vtnn

nusicijada logoNOVI

nusicijada film

Logo opstine ivanjica

logo latinica

login

Danas 42

Juče 187

Ove nedelje 405

Ukupno 864614

Kubik-Rubik Joomla! Extensions