• Dobrodošli

  Dobrodošli

  Turistička organizacija opštine Ivanjica

 • VODOPAD NA MORAVICI

  VODOPAD NA MORAVICI

  Stari vodopad – do skoro vizuelni simbol Ivanjice

 • NUŠIĆIJADA IVANJICA

  NUŠIĆIJADA IVANJICA

  Festival kulture, smeha i zabave

 • JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  Jedno od tri bisera na Goliji - nastalo 1977.godine

 • GOLIJA

  GOLIJA

  Raj za planinare

 • IVANJICA

  IVANJICA

  Panorama grada

 • JAVOR

  JAVOR

  Spomenik majoru Iliću na planini Javor

 • TIČAR JEZERO

  TIČAR JEZERO

  Najlepše i najposećenije jezero na planini Goliji poznato i kao Daićko jezero

turistickivodic1 jezera1 ivanjica pesacenje

Vidi Srbiju BG 7.07.2017U okviru KampanjeVidi Srbiju... Savršen odmor ti je nadohvat ruke! koju vodi i organizuje Turistička organizacija Srbije 07. Jula 2017. godine smo učestvovali na posebno pripremljenim i dizajniranim štandovima na Trgu Republike u Beogradu, koje je osmislila i pripremila Turistička organizacija Srbije.

Pored promotivnog materijala koji je deljen posetiocima štanda Ivanjice, organizovana je 20-to minutna najava budućeg festivala Nušićijada koji je najavljen sa bine od strane glumca Milana Milosavljevića u liku Branislava Nušića, a u prisustvu kostimiranih volontera Nušićijade.

Promociju Nušićijade je medijski propratilo više izveštača pa je dato nekoliko intervjua raznim medijskim kućama među kojima ističemo TV Prva – emisija 150 minuta, RTS – emisija „Žikina šarenica“, RT Republike Srpske, a štand je posetilo i  više predstavnika različitih medija (štampanih i elektronskih).

Pored novih suvenira za 2017 godinu, koji su ovom prilikom po prvi put prikazani javnosti, posetiocima su podeljene brošure i flajeri od festivala Nušićijada kao i ostali promotivni materijal kojim je Ivanjica predstavljena kao turistička destinacija koja nudi različite vidove odmora i zabave.

Predstavnik i koordinator turističke promocije Nušićijade i Turističke organizacije opštine Ivanjica je sve prisutne goste na promociji i posetioce štanda pozvao da posete Nušićijadu poslednjeg vikenda u avgustu, kao i ostale događaje tokom leta u Ivanjici od kojih je promovisan i najavljen Festival izvorne srpske pesme u Prilikama kod Ivanjice.

srenfrde

Manastir Kovilje

manastir kovilje

Ivanjica film

Virtuelna prezentacija

vtnn

nusicijada logoNOVI

nusicijada film

Logo opstine ivanjica

logo latinica

login

Danas 18

Juče 99

Ove nedelje 600

Ukupno 871252

Kubik-Rubik Joomla! Extensions