• Dobrodošli

  Dobrodošli

  Turistička organizacija opštine Ivanjica

 • VODOPAD NA MORAVICI

  VODOPAD NA MORAVICI

  Stari vodopad – do skoro vizuelni simbol Ivanjice

 • NUŠIĆIJADA IVANJICA

  NUŠIĆIJADA IVANJICA

  Festival kulture, smeha i zabave

 • JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  Jedno od tri bisera na Goliji - nastalo 1977.godine

 • GOLIJA

  GOLIJA

  Raj za planinare

 • IVANJICA

  IVANJICA

  Panorama grada

 • JAVOR

  JAVOR

  Spomenik majoru Iliću na planini Javor

 • TIČAR JEZERO

  TIČAR JEZERO

  Najlepše i najposećenije jezero na planini Goliji poznato i kao Daićko jezero

turistickivodic1 jezera1 ivanjica pesacenje

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa Turističkim organizacijama pokrenula je promotivnu kampanju  na društvenim mrežama pod nazivom “Moja Zapadna Srbija”, a učesnike očekuju vredne  nagrade!

Kampanja će motivisati korisnike da na Instagramu i Fejsbuku šeruju fotografije i video materijale sa haštagom #MojaZapadnaSrbija u kojima se prikazuju, isključivo iz prvog lica, doživljaji turista u Zapadnoj Srbiji.

Suština kampanje jeste kreiranje digitalnog vizuelnog sadržaja koji će kreirati sami turisti isključivo iz prvog lica, jer je to perspektiva koja će najbolje prikazati potencijalnim turistima šta oni mogu doživeti u Zapadnoj Srbiji i kako će ti doživljaji konkretno izgledati.

Jedan od osnovnih preduslova da turista izabere mesto za odmor je da on zamisli sebe u toj destinaciji. Sadržaj iz prvog lica koji će biti kreiran ovom kampanjom pružiće potencijalnim turistima upravo to - bolju mogućnost da zamisle sebe u turističkoj regiji Zapadna Srbija, da zamisle svoju interakciju sa  atrakcijama, gastronomijom, tradicijom, ljudima…

Tim povodom Turistička organizacija regije Zapadna Srbija poziva sve turiste ali i lokalno stanovništvo da se priključe kampanji i tako doprinesu promociji Regije i prikažu najlepše doživljaje iz Zapadne Srbije.

Da biste učestvovali u kampanji je potrebno je da načinite samo 3 koraka:

 1. Posetite bilo koji deo Zapadne Srbije – Goliju, Javor, Ivanjicu, Taru, Drinu, Bajinu Baštu,  Užice, Mokru Goru, Sjeničko - Peštersku visoravan, Zlatar, Uvac, Prijepolje, Požegu, Arilje, Kosjerić, Zlatibor,  ... vi birate!
 2. Napravite fotografiju ili video iz prvog lica koji prikazuju neki od doživljaja iz Zapadne Srbije;
 3. Podelite na Instagramu ili Fejsbuku sa haštagom #MojaZapadnaSrbija.

Turisti će na ovaj način kreirati fotografije iz prvog lica na kojima će se videti kako su zagrizli komplet lepinju, kako dodiruju stalaktit u pećini, veslaju jezerom, piju rukom vodu sa čistog planinskog izvora, spuštaju se niz stenu, uživaju sa porodicom, zabavljaju sa društvom, voze bicikl, jašu konja i uživaju u mnogim drugim vrhunskim doživljajima u Zapadnoj Srbiji.

Svake nedelje će se birati najlepše fotografije i video snimci koji će autorima doneti besplatni boravak u Zapadnoj Srbiji. Osim nedeljnih, obezbeđene su i mesečne nagrade i to u prestižnim hotelima u Zapadnoj Srbiji, i tako u narednih 6 meseci, kada će se na kraju kampanje izabrati najlepše fotografije koje će se naći i u promotivnom materijalu Turističkih organizacija.

Eto idealne prilike da baš vaša fotografija obiđe svet ali i da osvojite besplatan boravak u nekoj od destinacija prelepe Zapadne Srbije! 

Više informacija možete pronaći na zvaničnoj stranici kampanje mojazapadnasrbija.rs

srenfrde

Manastir Kovilje

manastir kovilje

Ivanjica film

Virtuelna prezentacija

vtnn

nusicijada logoNOVI

nusicijada film

Logo opstine ivanjica

logo latinica

login

Danas 21

Juče 99

Ove nedelje 603

Ukupno 871255

Kubik-Rubik Joomla! Extensions