• Dobrodošli

  Dobrodošli

  Turistička organizacija opštine Ivanjica

 • VODOPAD NA MORAVICI

  VODOPAD NA MORAVICI

  Stari vodopad – do skoro vizuelni simbol Ivanjice

 • NUŠIĆIJADA IVANJICA

  NUŠIĆIJADA IVANJICA

  Festival kulture, smeha i zabave

 • JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  JEZERO „NEBESKA SUZA“ NA OKRUGLICI

  Jedno od tri bisera na Goliji - nastalo 1977.godine

 • GOLIJA

  GOLIJA

  Raj za planinare

 • IVANJICA

  IVANJICA

  Panorama grada

 • JAVOR

  JAVOR

  Spomenik majoru Iliću na planini Javor

 • TIČAR JEZERO

  TIČAR JEZERO

  Najlepše i najposećenije jezero na planini Goliji poznato i kao Daićko jezero

turistickivodic1 jezera1 ivanjica pesacenje

Dani Srbije Nusicijada Ivanjica 8U okviru Kampanja „Dani Srbije u regionu“ – „Zvuci leta u Srbiji“ koju vodi Turistička organizacija Srbije je od 14-16. 06. 2017. godine učešće uzela i ivanjička Nušićijada koja se predstavila na pultovima pripremljenim za to u tržnom centru Delta city koji je osmislila i pripremila Turistička organizacija Srbije.

Kostimirani volonteri Nušićijade i glumac Milan Milosavljević u kostimu Nušića su skrenuli pažnju na naš festival, kako posetiocima koji su dolazili na štand, tako i novinarima koji su bili na promociji. Promociji je prisustvovao i konzul Srbije u Podgorici g-din Bingulac zajedno sa osobljem iz našeg konzulata, kao i privredna delegacija našeg ekonomskog predstavništva u Crnoj Gori.

Promociju Nušićijade je medijski pomogao naš Ivanjičanin koji živi i radi u Podgorici, a urednik je fotografije u Podgoričkom listu DAN, tako da je pomenuti dnevni list narednog dana objavio celu stranu o ovoj promociji gde je dominirala Nušićijada, kako u naslovu „Crnogorci dobrodošli na Nušićijadu i Bir fest“, tako i u tekstu koji je napisan. Nekoliko intervjua je dato raznim medijskim kućama među kojima je najviše sa nacionalnom frekvencijom, a koji su emitovani tokom dana u programima televizijskih i radio stanica u Podgorici.

Pored suvenira i brošura od festivala Nušićijada prisutnima je podeljen i ostali promotivni materijal kojim je Ivanjica predstavljena kao turistička destinacija koja nudi različite vidove odmora i zabave.

srenfrde

Manastir Kovilje

manastir kovilje

Ivanjica film

Virtuelna prezentacija

vtnn

nusicijada logoNOVI

nusicijada film

Logo opstine ivanjica

logo latinica

login

Danas 17

Juče 99

Ove nedelje 599

Ukupno 871251

Kubik-Rubik Joomla! Extensions